Volunteer Day 28 May/ASTRAL Holidays

На 28 май служители на фирми в групата на Ей Ейч Холдинг – АСТРАЛ Холидейз и подразделенията ТИРС, Би Си Ди Травел и представители на авиокомпания Флай НИКИ се включиха в деня на доброволния труд организиран от Фондация Помощ за благотворителността в България и Американската Търговска Камара в България. Беше почистен района около Симеоновските езера на Витоша. В акцията се включиха 25 служители на компаниите, които за 3 часа събраха близо 30 чувала с отпадъци. Общото впечатление беше, че района на акцията не е много замърсен, но все пак се намериха няколко места, на които имаше обилно струпване на отпадъци. Всичко беше старателно почистено. Чувалите бяха извозени с камион осигурен от домакините Дирекция на ПП Витоша. Прекрасното слънчево време създаде подходяща среда за перфектно изпълнение на задачата.

Включването в деня на доброволчеството показва желанието за утвърждаване на АСТРАЛ Холидейз като социално отговорна компания и компания отговорна към опазването на природата. АСТРАЛ Холидейз ще продължава да подкрепя устойчивото развитие на териториите и ще се стреми винаги да дава своя принос в тази посока.

Служителите на групата демонстрираха висока ангажираност към каузата. В същото време използваха времето за изграждане на екипност, обмяна на идеи и споделяне на казуси от ежедневната работа. Изводът беше, че ангажираността в офисите, свързана с ежедневното организиране на безпроблемното обслужване на туристи по дестинациите на АСТРАЛ Холидейз трябва да се допълва от съвместни извънофисни дейности с участие на колегите. Най-малкият участник беше 3 годишния Калоян, за който беше интересно да наблюдава събирането и пренасянето на отпадъците и да помага. Бяха направени много снимки за спомен от този хубав ден.

За целия екип акцията завърши с обяд в механа Джоревата къща в Симеоново, където всички утолиха жаждата си и опитаха добрата кухня.

АСТРАЛ Холидейз и в бъдеще ще подкрепа подобни обществено полезни инициативи. Сила за това дава ентусиазмът и отговорността на служителите за личен принос на всеки.

АСТРАЛ Холидейз е туристическа компания създадена през 1995 г. Компанията е един от водещите туроператори в България, част от групата Ей Ейч Холдинг. Топ продуктите на фирмата са чартърни пакети до Турция, Египет, Испания, Мадейра и др.
Ей Ейч Холдинг е група от фирми в областта на туризма. ТИРС, Травъл Шопинг Център, Астрал Пропърти Мениджмънт, Ей Джи Ди Ес, АСТРАЛ Транстурс са самостоятелни фирми, които затварят кръга от туристически и транспортни услуги за широк кръг клиенти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.