Италианско вино и интересни дестинации на щанда на АСТРАЛ Холидейз по време на Ваканция и Спа Експо 2017

По традиция, този февруари в София се проведе 34-тото международно туристическо изложение Ваканция и Спа Експо 2017. И отново по традиция, ние от АСТРАЛ Холидейз се постарахме да попаднем под светлините на прожекторите и да запознаем гостите си с най-актуалните и интересни предложения за почивка през 2017.

Акцент в тазгодишното изложение бяха любимите ни дестинации: Анталия и Италия. За да покажем на гостите малка частица от магическата им атмосфера специални гости на щанда ни бяха дервиш и символът на италианския вкус и начин на живот в България – Маурицио Ферери. Така гостите ни успяха да се запознаят с културата на дервишите, а разказвачът на вкусове успя да ги плени с истории за родната Сицилия, италианско вино и изключителния си глас. Той е в родината ни от началото на 90-те години като неговата основна цел е да популяризира италианската храна и вино в България. Известен като първия вносител на качествено италианско кафе в страната, г-н Ферери зарадва посетителите на щанда със сицилианско кафе италиански канцонети.

Къде да почиваме в Италия? – разказвачът на вкусове Маурицио Ферери

Публикувахте от ASTRAL Holidays JSC в 17 февруари 2017 г.

На ежегодната ни презентация представихме новостите при нас, актуалните дестинации и специални предложения за предстоящите топли месеци. Акцент в презентацията определено бе Италия. Гостите ни успяха да се потопят в атмосферата на Ботуша с поетичните разкази на Маурицио Ферери и впечатленията на Теодора Иванова от слънчевата Сардиния. Презентацията продължи с много усмивки и приятни изненади от верига хотели GURAL PREMIER HOTELS AND RESORTS. Не пропуснахме и представянето на новостите в портфолиото ни от хотели на Българското Черноморие.

И накрая, типично по Астралски, завършихме презентацията с томбола ,с много награди, която затвърди доброто настоение и усмивки на нашите гости от предните няколко дни.

Благодарим на всички наши гости и партньори, че ни уважихте!

Един специален гост на нашия щанд

Публикувахте от ASTRAL Holidays JSC в 15 февруари 2017 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.