Какво да подарим за Коледа на любимите си пътешественици?

Годината е към своя край, а това означава, че наближават едни от най-светлите празници – Коледните. Коледа е времето, което да прекараме с любимите си хора, в което да им покажем обичта и загрижеността си, в което да ги направим щастливи.  Именно, за да се почувстват обичани близките ни, на Коледа им подаряваме подаръци, с които целим да предизвикаме усмивки и понякога сълзи от щастие.

Всеки от нас има поне един близък, който е заклет пътешественик. Той постоянно следи сайтовете за евтини самолетни билети и изчита всички пътвеодители от корица до корица. За него пътуването е най-ценното нещо и колекционирането на преживявания много по-забавно, от която и да е вещ.  Но как да зарадваме истински своя пътешественик?

Ето 5 идеи за подаръци, за истинските любителит на пътуванията, които ще ги настроят на вълна пътешествия.

  1. Скреч карта на света

164d53e5420f2c2a3c87a4a5b8a251c4

Луксозно изработена карта на света със скреч фолио и монета за изтриване е едно от любимите неща на пътешествениците. Така те ще могат да отбелязват, изтривайки фолиото на всички места, които са посетили. Освен това, ще могат да използват неизтритите участъци за вдъхновение при избора на следващата дестинация. Същия ефект може да бъде постигнат и с нормална карта на света с комплект за отбелязване на дестинациите.

  1. Енциклопедия

travel-books-map

Енциклопедиите са още един начин да предизвикате своя приятел- пътешественик. Подарете му такава, в която е поместена информация за места, за които знаете, че не е посещавал.  Четейки за различни места, техните култури и забележителности, той не само ще се вдъхнови да ги посети, но и ще обогати общата си култура.

  1. Удобна раница

5-unisex-travel-bags-fidato-combo

Онези пътешественици, които нямат нужда от много багаж докато пътуват, имат нужда от удобна раница, в която да носят всичките си необходими принадлежности. Тук имате две опции. Да изберете по-голяма, която да побира целия багаж на пътуващия, или по-малка, която да влиза в категорията „ръчен багаж“. И в двата случая вашият пътешественик ще ви бъде благодарен и много радостен.

  1. Техника

travel-gadgets

В днешно време всеки пътешественик има нужда от качествена техника, за да премине пътуването му по най-лекия възможен начин. Тук имате огромно разнообразие от джаджи, които можете да подарите: външна батерия, селфи стик, електронен четец, с който да чете любимите си книги, докато пътува, карта памет, смарт часовник, водоустойчив калъф за телефон, go pro камера, слушалки и много други.

  1. Билет

19dgvgxwtqp2xjpg

Ако човекът ви е много много близък и искате наистина да оставите следа в сърцето му с коледния си подарък, подарете му самолетни билети до мечтана дестинация. Някои авиолинии предлагат опция flex, с която могат да се правят безплатни корекции в полетите до няколко часа преди отлитането. Единственото, което не може да се променя са имената на пътуващите. Така той ще може да промени датите в случай, че тези, които сте избрали не са му удобни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.