7 причини защо да предпочетете all-inclusive курорти

01

Има много причини да изберете all-inclusive курорти, най-важната от които е, че имате възможността да изживеете своята почивка по един прекрасен и безкрайно удобен начин. Бихте могли да се отпуснете и да се насладите на завладяващите природни гледки или да изпробвате някои от екскурзиите и щурите дейности, предложени в хотела и извън него. Но независимо от това кое ще предпочетете, преди вземането на окончателно решение, помислете над следните 7 довода.

  1. Храната

Храната е една от основните причини, за да предпочете почивка в all-inclusive курорт, независимо дали е семейство с малки деца, двойка на меден месец или дори просто кратка почивка за уикенда. Към която и категория да спадате, храната в all-inclusive курортите винаги играе голямо предимство. Например независимо дали семейството е с малки деца или подрастващи тийнейджъри, които са по-скоро капризни в избора си на храна, all-inclusive курортите са идеални поради голямото разнообразие на кулинарни удоволствия, а също така там храната никога не е в малки количества.

10563221_10152586690465747_5779156250949198033_n

  1. Сравнително по-спокойно

Почивката обикновено би могла да бъде доста напрягаща, в което е и самата ирония, имайки предвид, че сте на почивка, за да се освободите от стреса. Ако наистина искате да се отпуснете на предстоящата си ваканция, all-inclusive курорт би бил един много добър избор. Биха се появили много по-малко въпроси за разрешаване, тъй като всичко почти е предварително определено. Също така, още при пристигане в съответната дестинация се отваря възможността да се наслаждавате на плажа, басейна или и на двете всеки ден – нещо, което не би ви се отдало, ако не бяхте в all-inclusive курорт.

01 (1)

  1. Достъпно

Всички се опитваме да се вместим в бюджета, определен за следващата ни почивка, но не винаги е така лесно. Изглежда сякаш винаги се появяват непредвидени разноски и други разходи, които не са били планувани. All-inclusive курортите са идеални и за бюджета ви, защото заплатената цена в началото, остава същата до края на почивката. Много по-лесно е да се проследят разходите по този начин!

  1. Природните гледки

Разбира се, всяка тропическа дестинация има великолепни пейзажи, но all-inclusive курортите са всеизвестни със своя невероятен растителен и животински свят, както и океана или морето, плажа и други атракции. Дори и най-обикновено търсене в Google изображенията на който и да било курорт, вероятно би предизвикал желание за резервация на почивка, след дългата и досадна зима.

A 43059

  1. За всекиго по нещо

Изключително лесно е да се намери all-inclusive курорт, независимо от броя на пътниците или групата, с която пътувате. За меден месец, например, има множество курорти, които се грижат и обслужват двойката. А за семейства с малки деца има хиляди курорти, които са пригодени за малки деца и техните родители. Ако пътуването е организирано с група приятели, налице са и курорти, отговарящи на изискванията. Без значение как е планирано протичането на почивката, винаги има курорт, който да е идеалният избор!

  1. Невъзможно е да се скучае

Трудно е да се скучае в all-inclusive курорт. Понякога се усеща сякаш има безкраен брой дейности, които могат да се пробват. Ако почивката край басейна доскучава и не е достатъчна, определено има различни забавления, които могат да се изпробват.

08

  1. Забравете за парите в брой

Една от най-страхотните причини да се избере all-inclusive курорт е предимството да се забрави за парите в брой. Разбира се, ще е необходима малко местна валута за бакшиш/парично възнаграждение или сувенири, но не и тон пари. Почти всичко е вече предварително платено, което прави почивката много по-лесна.

Някога отсядали ли сте в all-inclusive курорт? Бихте ли отишли и на друг още веднъж? Какво би ви спряло? Споделете като коментар по-долу!

2 мнения по „7 причини защо да предпочетете all-inclusive курорти“

  1. Все повече хора предпочитат ALL-INCLUSIVE и това е така защото, е много по удобно и излиза много по – евтино!

  2. Много зависи къде използваме ALL-INCLUSIVE. Защото нивото на българския ALL-INCLUSIVE е много под нивото на другите държави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.