6 причини да пътуваш на рождения си ден вместо да правиш купон

Без значение дали правиш огромен купон за рождения си ден или препдочиташ нещо по-скромно в компанията на  най-добрите си приятели, определено трябва да се замислиш за пътуване. Партитата  са забавни и пълни с емоции, но често са непредсказуеми. Пътуването от друга страна е много по-гъвкаво, защото е планирано от по-отдавна. Можеш да посетиш ново място, придружен от любимия човек, най-добрите си приятели или родителите си.

Така ще можеш да отбележиш празника на ново място с любими хора. Без значение кога си роден и какъв бюджет имаш, можеш да пътуваш навсякъде по света. Ето 6 причини да организираш пътешествие на рождения си ден вместо купон.

  1. Ваканциите са по-дълги от партитата

Защо да се отказваш от празник, който продължава цял уикенд, а защо не и седмица за купон, който ще продължи няколко часа. След като си посветила пътуването на рождения си ден, то всеки ден от него е специален и заслужава да бъде отпразнуван, а най-специален от всички е самият ти рожден ден.

  1. Ще запомниш нещо повече от махмурлук

Партитата са страхотни, но често водят след себе си бъркотии и махмурлук. Пътуванията от друга страна ще те заредят с много емоции и спомени, които дълго време ще си спомняш с умиление. Ще се разходиш из забележителностите, ще се отдадеш на местна кухня с вкусни специалитети и ще се запознаеш с нова култура и страна.

  1. Това е специален подарък за специалния ти ден

Да организираш пътуване на рождения си ден е може би един от най-специалните подаръци, които ще направиш от теб… за теб. Ще запомниш рождения си ден като един наистина специален и по-различен ден, вълнуващ и незабравим. Той ще бъде твоята награда за усилената работа и положените старания през годината. Затова ако си от онези хора, които поставят работата преди всичко, заслужаваш да си подариш един специален рожден ден.

  1. Ще се сближиш с приятелите и семейството ти

Тъй като не можеш да събереш всичките си приятели на това пътуване, честта да празнуват с теб рождения ти ден се пада на най-близките от тях. Така освен че ще бъдете заедно на специалния ти ден, ще прекарате няколко дни, в които ще можете да подсилите връзката помежду си. Ако пък решиш да пътуваш сам на рождения си ден, още по-добре за теб. Соло-пътуванията може да изглеждат малко плашещи, но всъщност си заслужават.

  1. Ще можеш да се възползваш от намаленията за рожденни дни

Някои ресторанти и магазини предлагат определена отстъпка за онези, решили да празнуват рождения си ден при тях. Нещо повече, ако пътуваш около рождения си ден, можеш да вземеш специално намаление на цялото пътуване и дори за престоя в хотел.

  1. Ще владееш положението изцяло

Докато купоните често стават неконтролируеми, то пътуването е изцяло под твой контрол. Всичко се случва точно така, както го поискаш, защото ти си рожденика и ти определяш всичко: от града, в който ще отседнете, през местата, които ще посетите, до заведенията, в които ще се храните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.