Шопинг фестивалът в Дубай – раят за пазаруване

Шопинг фестивалът в Дубай е уникално преживяване, отличаващо се с много стил, блясък и зрелищност. Именно поради това празникът на пазаруването е едно от най-грандиозните събития в целия свят, което ежегодно привлича милиони туристи и шопинг-любители.

Дубай шопинг фестивал - АСТРАЛ Холидейз

Световноизвестният фестивал е прочут като „рая на купувачите” и представлява най-мащабното събитие, което се провежда в Близкия изток. Той се организира за първи път от правителството на града през 1996 г. с цел насърчаване на търговията в Дубай. По това време на годината могат да се закупят най-добрите стоки на дребно на уникални цени.

Шопинг фестивалът в Дубай е най-вълнуващото преживяване за града. Организира се в началото на всяка година – обикновено продължава от месец януари до февруари. Това е едно от събитията, които са гордост за Дубай и има защо. По време на фестивала се организират множество атракции и най-различни празнични чествания. Провеждат се филмово шоу, специални представления с участието на млади звезди, улични тържества, интернационални модни програми и много други празнични събития, които да забавляват посетителите. Организират се и впечатляващи музикални концерти и най-различни състезания с награди, а през нощта гостите на фестивала стават свидетели на уникално бляскаво шоу с фойерверки. Всяка година има и нови програми, които правят спектакъла толкова иновативен и забележителен.

Festival-Shopping-Dai

Фестивалът привлича изключително много туристи в Дубай. Още през 1996 г., когато се провежда за първи път събитието се радва на широка посещаемост от над 3,35 милиона туристи. Освен това Дубай редовно записва зашеметяващи рекорди относно похарчените на фестивала пари. През последната година по време на честванията в града е похарчена смайващата сума от 9,8 милиарда дирхама.

Посетителите на шопинг фестивала могат да се насладят на изключителния избор от стоки, промоции и намаления, които се предлагат. По време на престоя си там може да спечелите всякакви награди, да участвате в най-различни томболи и дори да станете притежател на една от многото луксозни коли, които се предлагат като награда всеки ден по време на празника на пазаруването.

-shopping-bag-gal

През предстоящата 2014-та година шопинг фестивалът в Дубай обещава да бъде наистина впечатляващ. Той ще стартира на 2 януари и ще продължи малко над един месец. За забавление на посетителите е планирано да се проведат множество тържествени концерти, спортни мероприятия и модни спектакли. Освен това туристите ще могат да се потопят в един истински шопинг тур, да се възползват от уникалните намаления и да се сдобият с прекрасни покупки. Тук е мястото да сключите страшно изгодни сделки и да се възползвате от удивителни промоции.

Вижте офертите за шопинг фестивала в Дубай ТУК

Едно мнение по „Шопинг фестивалът в Дубай – раят за пазаруване“

  1. Ех няма как да не отидеш до Дубай и да не напазаруваш алко. Там шопинг фестивалът в Дубай е най-вълнуващото преживяване за града, което не бива да с епропуска. Това, че се организира в началото на всяка година и обикновено продължава от месец януари до февруари е точно сега момента да си запазим място в някой хотел. Това е едно от събитията, които са гордост за Дубай и има защо. По време на фестивала се организират множество атракции и най-различни празнични чествания. Провеждат се филмово шоу, специални представления с участието на млади звезди,и какво ли още не както и вие добре ни пишете.Надявам се да продължавате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.