Участие на АН Холдинг на Туристическа Борса ВАКАНЦИЯ 2010

0325.02 – 27.02.2010 Участие на АН Холдинг на Туристическа Борса ВАКАНЦИЯ 2010
За поредна година АСТРАЛ Холидейз взе участие в най-голямото туристическо изложение в България. Бяха представени новите каталози за летния сезон за дестинациите Анталия, Испания, Тунис, Египет, Дубровник и за първи път в България – отделен каталог за хотелите в Северна Гърция – Халкидики, Тасос и остров Корфу.
Резервационната система за хотели в България – ТИРС – www.tirs.net – представи изцяло обновената визия на сайта си и много нови предимства при работата с туристически агенции.
На открояващия се с модерната си визия щанд АСТРАЛ Холидейз посрещна своите клиенти, колеги от туристически агенции и партньори от различни страни: Турция, Гърция, Испания, Италия, Египет, Тунис, Индия и др. Благодарим на всички за топлото отношение и партньорство!
След деловите разговори на 25.02.2010 АСТРАЛ Холидейз и Summer Tour – Анталия организираха страхотен купон за всички свои агенти и партньори в зала Faces, The Big Apple Club, Sin City. За невероятното настроение на всички се погрижиха танцьорите от Pambos Dancing Center и самият Памбос. Купонът продължи с много танци до късно през нощта!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.