Топ 5 екзотични дестинации за посрещане на Нова година 2013

Ако все още не сте решили къде ще прекарате Нова година 2013, тук ще Ви изброим 5-те най-желани дестинации за празника през тази година. Тенденцията по време на новогодишните празненства се е променила много през последното десетилетие. От известни дестинации  като Лондон, Рим и Париж, туристическият поток през тази година се е пренасочил  към някои по-нови, по-топли и екзотични места като Дубай, Египет, Коста дел Сол, Йордания и Тунис.

1. Дубай

dubai

Дубай определено е най-екзотичната и интересна дестинация през тази година. С модерната инфраструктура, луксозни хотели, лъскави магазини, огромни молове и сгради, това е истинско райско кътче насред пустинята. Нова година в Дубай привлича хора от всички краища на света, хора от всякакви религии и разбирания, но въпреки това всички идват тук, за да посрещнат празника по един изключително цветен и незабравим начин. Едно от нещата, които ще остане завинаги в спомените ви, е зарята, организирана по случай Нова година 2013. Най-забележителната гледка по време на Нова година 2013 в Дубай определено е Бурдж Халифа. Това е най-високата сграда в света, а чувството да я видиш цялата изригваща от фойерверки е просто спиращо дъха.

Приказна Нова година в Дубай с АСТРАЛ Холидейз

2. Египет

5.1.2

Друга екзотична и топла дестинация в нашия списък е Египет. Тази велика и древна страна на фараони и пирамиди е едно изключително и интересно място за посрещане на Нова година 2013. Когато чуем името Египет, веднага се сещаме за Великите пирамиди и огромните пустини, но тази колоритна страна може да ни предложи и едни от най-модерните морски курорти в северна Африка. Един такъв курорт, който е и едно от най-известните места за посрещане на Нова година в Египет, е Хургада. Този красив курорт е разположен по крайбрежието на Червено море и може да ви предложи абсолютно всеки лукс, от който имате нужда за една великолепна Нова година 2013 в Египет.

Слънчева и топла Нова година в Египет с АСТРАЛ Холидейз

3.Коста дел Сол

Costa-del-Sol-Fuengirola-33

Коста дел Сол е най-известният средиземноморски курорт за посрещане на Нова година в Испания. Разположен на едно от най-благоприятните места в цяла Европа, с повече от 300 слънчеви дни през годината, Коста дел Сол буквално означава „Слънчев бряг“. Градът е известен с красивите си хотели на брега на морето, лъскавите магазини и вкусните ресторанти. Тук може да опитате специалитети от традиционната испанска кухня, както и от цялото средиземноморие. Нова година в Коста дел Сол обещава само положителни емоции и прекрасни изживявания, затова не се бавете, а резервирайте вашите места, докато все още има свободни.

Приказна Нова година в Коста дел Сол с АСТРАЛ Холидейз

4. Йордания

jordan-country-city-7wnttkao

Йордания е една от новите новогодишни дестинации, които с много екзотика,забележителности и прекрасни условия за почивка привличат хиляди туристи по време на новогодишните празници.  АСТРАЛ Холидейз ви предлага две възможности за Нова година в Йордания. Едната от тях е да посрещнете празника сред едно от Новите седем чудеса на света – древният град Петра. А другата е едно новогодишно изживяване сред плажовете на Червено море – курортният град  Акаба. Вие изберете коя от тях е по подходяща за вас.

Незабравима Нова година в Йордания с АСТРАЛ Холидейз

5.Тунис

Tunisia_1

Последната екзотична дестинация в нашия списък е северно-африканската държава Тунис. Отново разполагаща с топъл зимен климат, Тунис е една красива страна, обхващаща части от прекрасното средиземноморско крайбрежие. Най-известните курорти за посрещане на Нова година в Тунис са Сус и Хамамет. Именно за там са и новогодишните оферти на АСТРАЛ Холидейз.  Не се чудете повече, а резервирайте вашите места за една по-различна и екзотична Нова година 2013, която със сигурност винаги ще помните.

Омагьосваща Нова година в Тунис с АСТРАЛ Холидейз

Вижте офертите на АСТРАЛ Холидейз за Нова година 2013

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.