ТОП 5 дестинации за бременни жени

Бременна сте? Поздравления! Това е момент, в който настъпват много предизвикателства, но все пак ще можете да се насладите на този прекрасен момент като пътувате до някои от най-добрите туристически дестинации по целия свят.

ТОП 5 дестинации за бременни жени - АСТРАЛ Холидейз

Едно пътуване насам-натам може да Ви  се отрази много отпускащо преди да настъпи дългоочакваният за Вас момент. Някога задавали ли сте си въпроса – „Кои са най-добрите ваканционни дестинации в такова състояние?“. Въпрос, на който вече имате отговор.  Има много различни видове пътувания, които може да направите, за да имате така желаната почивка.

В топ 5 дестинации за бременни жени са Париж във Франция, Портланд в Орегон, Норвегия, Гръцките острови и остров Мауи в Хавай.  В статията има описание на всяка една дестинация за бременни жени, които със сигурност ще им е от полза да прочетат.

Париж

Париж е едно страхотно място, където можете да се наситите на всички прекрасни забележителности от местната атмосфера. Можете да пътувате наоколо с автобус, което е един много удобен и евтин начин. Това също ще Ви даде най-добрата възможност да обиколите забележителностите, от които ще останете очаровани.

Paris-France

Портланд

Портланд в Орегон е чудесна дестинация за бременните жени, тъй като те имат най-сигурните щатски закони, които гарантират за тяхната здравна сигурност.

Portland

Норвегия

Ако искате да се възползвате от северното сияние и високите планини и ледници, тогава Норвегия е мястото за Вас. Тази дестинация Ви предоставя възможността да гледате слънцето в полунощ.

norway

Островите Мауи

Ако искате да се насладите на зашеметяващо време и потресаващите морски води, тогава Мауи е мястото за Вас. Това е и най-подходящото място, за да наблюдавате китове и да се насладите на усещането на Хавайският изгрев и залез на плажовете.

Maui-Hawaii

Гръцките острови

Искате да изживеете последната си възможност да сте в напълно спокойствие и да релаксирате?  Тогава не търсете повече, то вече е факт от едно пътуване до гръцките острови. В Гърция ще имате възможността да се срещнете с откритостта на народа, която е типична тяхна черта от културата им, начин на живот и история.

greece-island

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.