Презентация на AH Holding Int пред студенти от специалност Туризъм

students_01На 11.11.10 беше проведена презентация на AH Holding Int пред студенти от III-ти курс специалност „Туризъм“, редовно обучение от “Колеж по икономика и администрация” – гр. Пловдив. На място в офис за продажби на туристически услуги на АСТРАЛ Холидейз, едновременно с презентацията беше изнесена лекция по дисциплината „Маркетинг и реклама в туризма“ от гл. ас. Сн. Константинова и участието на Теодора Кънева от АСТРАЛ Холидейз.
Пред студентите, в работна обстановка бяха презентирани фирмите участващи в структурата на AH Holding Int, обсъждане на туристическите услуги, които се предлагат от холдинга, качество на услугите и техния контрол, основните уеб сайтове за продажби, както и самите процеси на продажба на услуги.
Презентации в работна среда с участието на студенти от висши учебни заведения в Пловдив се провеждат регулярно от 2007 година насам. Заедно със стажантските програми и презентациите, екипът на АСТРАЛ Холидейз има за цел да засили взаимоотношенията си с учебните заведения, подготвящи млади и добре обучени специалисти за бъдеща работа в сфертата на туризма.
Благодарим за подкрепата и доверието на гл.ас. Сн. Константинова и нейните усилия за повишаване на качеството на образованието в сферата на туризма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.