Презентация – АСТРАЛ Холидейз в Гранд хотел София

На 25.04.2013 – Четвъртък, АСТРАЛ Холидейз организира една доста по-различна и интересна презентация. Събието се състоя в Гранд Хотел София и беше последвано от парти в клуба на хотела, където се раздадоха и доста награди на най-внимателните и знаещи агенти :).

Презентация - АСТРАЛ Холидейз

В първата част „Своите“ дестинации представиха колегите от отдел „Резервации“, Теди Кънева – Гърция, Теди Петкова – Турция, Диляна Ангелчева – есенните програми. Водещ беше Благовеста Чифлигарова.

Волен Марков, Толя Мерзянова и Бистра Александрова запознаха аудиторията с новата политика на фирмата за поощряване на най-активните агенти, а също и с новия раздел в сайта на АСТРАЛ Холдиейз. Тук всеки месец ще публикуваме класация – „Топ 20 Агенции“, томболи, награди и наградени.

Изпълнителния директор на АСТРАЛ Холидейз – Христо Гълбачев също говори пред гостите. Той представи бъдещите планове на фирмата, новите посоки на развитие и постигнатите резултати през последните години.

В изисканата градина на хотела се състоя разкошно коктейл -парти. Гостите забавляваха изпълнители от пиано-бар „Камино“, а за доброто настроение допринесе и Благовеста Чифлигарова, като водещ.

Колегите от Булпартнерс, Травеленд, Елерон, Ем Си Ивент, eSKY, показаха най-добро познаване на нашите програми и спечелиха страхотни награди.

Големите награди от томболата спечелиха:
Инфотур в Анталия 04 – 11.05.2013 – Райзебюро Луфтханза Сити Сентър – Вили Огнянова

Почивка за 2-ма в Анталия – Сим Травелс – Адриана Йотова

2 билета за чартърен полет до Бодрум – Алдер Травел – Галина Милева

Почивка за 2-ма в Бодрум – Хорнит – Анита Димитрова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.