Предай нататък и АСТРАЛ Холидейз сбъдват мечти!

Предай нататък и АСТРАЛ Холидейз помогнаха за сбъдването на мечтата на Бойчо и Весела да посетят романтичната Италия. Вижте трогателната история на едно прекрасно семейство, което се бори с трудностите на живота.

Бойчо и Весела са заедно от 17 години. Тя е родом от Сливница, а той от Драгоман. Две съседни малки градчета, хората, в които са се обединили в името на един човешки живот – животът на Бойчо. Бойчо е на 43 години, баща на две деца на 10 и на 15 години. В края на февруари след един обикновен преглед при гастроентеролог животът на Бойчо и Весела се преобръща. След няколко изследвания и манипулации на Бойчо е открит злокачествен тумор с множество разсейки. Бойчо е невероятен фен на ЦСКА, а пък Весела е отдадена да сбъдва всяко негово желание и съвсем е забравила себе си. Нейната мечта, която е още от преди сватбата им, но така и до този момент не е осъществила, е да посети романтичната Италия.

Една трогателна история, една човешка съдба, една сбъдната мечта…

Благодарим на Наталия Симеонова и екипа на предаването Предай нататък, че избраха АСТРАЛ Холидейз и ни дадоха възможност да помогнем и да подкрепим тези страхотни хора Бойчо и Весела в труден за тях момент! Хубавите неща се случват, когато вярваме, когато се подкрепяме и сме съпричастни един към друг.

Благодарим на нашия изпълнителен директор – г-жа Жени Стефанова, че направи екипа ни част от тази вълнуваща история, за която сме сигурни, че щастливият край тепърва предстои!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.