Под прожекторите в Астрал Бизнес Център

camera1

На 10.07.2015г. заниманията в офиса на АСТРАЛ Холидейз в София бяха малко по-различни от обичайните. Атрактивната бизнес сграда Астрал Бизнес Център се превърна в снимачна площадка на българската продукция „6 и 1 наум“.

Нашите служители имаха удоволствието да заменят традиционната работна обстановка с вълнението на снимачната площадка, която се оформи под светлините на прожекторите и пред обективите на камерите, разположени в офисите. Всеки надничаше любопитно, за да поеме частица от тази емоция и да разбере повече за филма, който започва така:

Лора, Галя, Ива, Мишо Рендера, Радо Екстрема и Камен, са колеги в рекламна агенция и добри приятели. Толкова добри, че са неразделни и през почивните дни. Любовта им към приключенията и моторите ги отвежда всеки уикенд на непознато място, където, далеч от градската шумотевица, търсят близост с природата, със себе си и най-вече – екстремни преживявания. По отношение на последното не са абсолютно единодушни, но всички се подчиняват на колективния устрем. Такава е целта им и в тази слънчева лятна утрин. Събота е. Всичко започва както обикновено. Моторите безметежно летят към място, което нехайно наричат: „Абе… където стигнем!“ Младостта обича подобни предизвикателства. Гъсталакът, в който попадат, се оказва недружелюбен и труден за преодоляване, но това е най-малкият им проблем…

Какво ще се случи по-нататък – предстои да разберем в кината през декември 2015!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.