Най-сексапилните плажове в Рио Де Жaнейро

Една от основните причини вторият най-населен град в Бразилия да привлича толкова много туристи всяка година са едни от най- прекрасните плажове – често наричани най-секси плажовете в Рио де Жанейро. С повече от 50 мили от крайбрежна брегова линия, любителите на плажа могат да се насладят на замайващата гледка, независимо на кой плаж са решили да прекарат времето си.

Рио Де Жaнейро - АСТРАЛ Холидейз

Arpoador Beach

Една от най-популярните плажни дестинации и определено един от най-красивите и секси плажове в Рио е Arpoador Beach. Разположен е между Copacabana и Ipanema като голямо скално образование служи за граница между тях.

arpoador-sunset

Abrico Beach

Плаж Abrico, разположен до Grumari, е единственият плаж, на който е разрешен нудизмът.

Abrico-Beach

Barra da Tijuca Beach

Това е най-дългата крайбрежна ивица на Рио де Жанейро. За тези, които желаят по-спокойно плажно местенце, този плаж е най-подходящият, тъй като е най-малко пренаселен от всички плажове на Рио.

barra_da_tijuca

Botafogo Beach

Също класиран като един от най-популярните плажове на Рио де Жанейро, Botafogo не е толкова голям по площ. В действителност прилича повече на залив, отколкото на плаж. Местните жители  ще Ви кажат, че този плаж е по-подходящ за слънчеви бани, отколкото за плуване поради големите приливи и отливи.

Botafogo Beach

Copacabana Beach

Не може да говорите за най-сексапилните плажове на Рио без да споменете този. Притежава името си от световно известният Copacabana Palace Hotel, популярна дестинация на богатите и известните. Дейности като волейбол, футбол и плуване са много популярни тук. Въпреки това, може да копунясвате 24/7 на девствените бели пясъци.

Volleyball

Ipanema Beach

Хитовата песен от средата на 60-те „Girl from Ipanema” получава името си точно от този плаж. Не само, че е класиран като един от най-сексапилните плажове на Рио, той е най-добрият плаж ако желаете да наблюдавате невероятния залез. Също така е много известен сред местни и за международни сърфисти, както и за богати и известни, също като Copacabana.

surffist

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.