Най-оригиналните пожелания по случай 19-тия рожден ден на АСТРАЛ Холидейз

torta_19

Нашият 19-ти рожден ден мина страхотно – имаше много торта, хубави изненади и невероятни пожелания от нашите приятели, а както обещахме ето и най-оригиналните от тях:

1. На този светъл ден, вашият 19-ти рожден ден, нека целият екип Ви бъде благословен! С пожелания за здраве, щастие, късмет и още нови дестинации вашите фенове да посетят за напред!!!

Честит рожден ден, Astral Holidays :))))

Автор: Галина Георгиева

2. Astral Holidays за приключение се приготви, хиляди клиенти посрещни, хиляди целувки приеми, заедно да покорим света и да бъдем всички най-щастливи ,както до сега.

Автор: Миглена Атанасова

3. Честит Рожден Ден, Астрал Холидейз!!! Бъдете все така успешни и все така вдъхновяващи своите клиенти, доказвайки им, че трябва да живеят за момента, че светът е техен, и че една дестинация никога не е просто място, а начин на възприемане на нещата!

Автор: Мирена Рашева

4. Който на почивка се е отдал, иска да отиде с Астрал, в Турция, Гърция, Малта, Малдиви дестинации незабравими. Пожелавам Ви да илядите и ваучерче за мен да отделите!

Весел празник и хиляди нови клиенти!

Автор: Анелия Пенева

5. Честит 19-ти рожден ден АСТРАЛ Холидейз !!!

Пожелавам ви още поне толкова години успехи във всички начинания, безброй доволни клиенти и на всички служители, без които нямаше да го има постигнатото днес много здраве и щастие.

Бъдете все така най-добрите в това, което правите! Дерзайте и винаги ще бъдете номер 1! Весел Празник!

Автор: Христина Великова

6.  Празнувай този празник Холидейз Астрал! Дали от слънцето огрян или в нощния локал все едно къде и как, но празнувай като в блян! А възрастта ти е чудесна и тя от всеки се знае се: Астрал Холидейз на деветнайсет!

Честито!

Автор: Тодор Гугуланов

7. Да ви е честит 19тия Рожден ден, скъпи Астрал Холидейз. Нека още дълги години сбъдвате нашите мечти с прекрасните оферти, които ни предлагате. Продължавайте да правите нещата да се случват и нека никога не угасва звездната ви светлина!

Автор: Наталия Стоянова

8. С Астрал Холидейз, който не е летял той нищо не е видял. На дестинации прекрасни, почивки и купони бясни, флиртове безкрайни и махмурлуци дълготрайни, където и света да посетя, Астрал Холидейз аз пак ще избера!

Автор: Тодор Здравков Тонков

Благодарим Ви! Направихте празника ни наистина незабравим! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.