Най-добрите места за посрещане на Нова година 2013 в Гърция

Ако вече сте решили да посетите Гърция по време на новогодишните празници, то следва да изберете в кой град да отседнете. Тук ще Ви предложим най-добрите места за посрещане на Нова година 2013 в Гърция.

Нова година в Солун, Гърция

Солун е една от най-известните новогодишни дестинации в Гърция. Той е вторият по големина град  и основен туристически център в северната част на страната. Разположен живописно по бреговете на обширен залив на Егейско море, това е един древен и изключително красив град. Нова година в Солун се празнува доста шумно и бурно. По време на новогодишната нощ всички хотели, заведения и нощни клубове са препълнени и забавленията продължават до ранни зори.

Нова година в Халкидики, Гърция

Халкидики е един слънчев и красив полуостров в Гърция, живописно разположен по североизточното крайбрежие на Егейско море. Той е съставен от три тесни полуострова – Касандра, Ситония и Атон, които се редуват в посока от запад на изток. С невероятна си природа, древна история, красива архитектура и местно гостоприемство, Халкидики е една от любимите дестинации на хиляди европейци, за посрещане на Нова година 2013 в Гърция.

Нова година в Александруполис, Гърция

Александруполис се намира в североизточната част на Гърция и е изключително близо до България. Това го прави идеалната дестинация за Нова година 2013 в Гърция със собствен транспорт. Градът е много красив и определено има какво да Ви предложи. С красивите си плажове и кристално чистите води на Бяло море, живописно съчетани с историческите забележителности и модерните хотели и ресторанти, Александруполис е прекрасно място за една изгодна Нова Година в Гърция.

Нова година в Кавала, Гърция

Кавала е друг курортен град, който се намира в северната част на Гърция, в близост до България.  Това е едно от най-красивите и живописни места в страната. Благодарение на красивата си природа, приятното и гостоприемно местно население  и прекрасните условия за туризъм, Кавала е едно от най-предпочитаните места за посрещане на Нова година в Гърция. Изберете да прекарате Нова година в Кавала и със сигурност ще преживеете един незабравим празник.

Нова година в Тасос, Гърция

Тасос е един от най-красивите гръцки острови. Заобиколен от топлите и кристални води на Егейско море, островът е едно истинско райско кътче за туристите. С прекрасната си, целогодишно зелена природа, луксозните хотели, изисканите ресторанти и прекрасните нощни клубове, остров Тасос е в челната класация за посрещане на Нова година 2013 в Гърция.

Разгледайте нашите оферти за Нова година 2013 в Гърция

Едно мнение по „Най-добрите места за посрещане на Нова година 2013 в Гърция“

  1. Кавала и Тасос са много красиви и през зимата – мога да кажа от собствен опит. Празнували сме нова година в Кавала, в автентично гръцко заведение и още не мога да забравя невероятния начин, по който танцуваше сиртаки една красива гъркиня.

    Благодаря за идеите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.