Любимият град на всяка зодия – част 2

Ето и продължението…

Vezni Везни

Везните предпочитат удобствата на съвременния модерен свят и да пътуват в голяма компания. Къмпингите и походите не са им особено по-вкуса. Те държат да им е комфортно и дори някак романтично. Стремят се да избират възможно най-доброто – от хотела до обяда. Обичат да пазаруват и то кое от кое по скъпи неща, затова обиколката из магазините е неизменна част от тяхното пътуване. Градът, който им предоставя от всичко изброено до тук, е Виена – бляскава, модерна, автентична и най-важното – романтична.

viena

Skorpion Скорпион

Скорпионът е импулсивен, подвластен в голяма степен на собствените си емоции. Той реагира машинално и естествено. Харесва му да пътешества и където и да отиде се слива толкова добре с обстановката, че нищо чудно да го помислите за местен. Това се дължи главно на неговата самоувереност и непринуденост. Градът, отговарящ на силния темперамент и водния знак на Скорпиона, е Барселона – преизпълнена с колоритност, топлота и неповторими архитектурни решения, множество интересни места и уют.

barcelona-18

Strelec Стрелец

Този знак е много свободолюбив, затова и обича толкова много да пътешества. Това го кара да се чувства свободен и независим. Стрелецът е максималист – раздава се много и изисква много. Това важи и по време на неговата почивка – иска да извлече максималното от нея, да пътешества и да се наслаждава на пътуването си. Харесва им да ходят на почивка с шумни компании и да се забавляват.  Градът на Стрелеца е един от най-интересните градове в Европа – Дубровник. На Далматинския бряг представителите на тази зодия със сигурност ще се почувстват в свои води.

dubrovnik

Kozirog Козирог

Козирогът е справедлив, амбициозен и самоотвержен. Представителите на тази зодия са много целеустремени и тази тяхна черта може да се открие лесно и докато са на път – следват целта си и не се отклоняват от нея. Освен това обръщат голямо внимание на външния си вид – дори, когато са на поход се стремят да изглеждат максимално добре. Козирозите се чувстват най-добре и най-заредени в планината, сред горите и дърветата. Техният град е столицата на Литва – Вилнюс. Запазил интересния си облик, градът впечатлява с великолепие и изисканост – досущ като представителите на тази зодия.

vilnius

Vodolei Водолей

Водолеите живеят сякаш в свой собствен свят, проектиран от самите тях. Те се отличават с голямото си въображение и за тях определено са екстравагантните места. Когато пътува Водолеят си прави собствени изводи и извлича впечатления по един доста различен и цветен начин. Неговото място е шведският град Висбю – един различен свят, сякаш излязъл от приказките. Невероятния му облик, нетипичната му атмосфера и непринуденост подтикват у Водолея пълно развихряне на неговата фантазия.

visbiu

Ribi Риби

Още една зодия, отличаваща се с интересното си въоръжение – това са Рибите. Техните представители са способни така да ви опишат дадено място, че да се зачудите дали реално съществува. Рибите са много изпълнителни, но същевременно и доста разсеяни. Харесва им да пътуват и държат на удобството. Притежават много фино чувство за естетика и им харесва да са заобиколени от красиви и изискани неща. Градът на Рибите е Лисабон – величествен и пропит от впечатляващи архитектурни забележителности.

lisabon

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.