Как да се сдобием с перфектната чанта или куфар?

Искате да замените стария си куфар с нов? Технологичният напредък в областта на производството на багажните чанти направи за нас набор от предложения, които да направят пътуването ни безпроблемно.

Как да се сдобием с перфектната чанта или куфар? - АСТРАЛ Холидейз

Дълготрайност

Багажна чанта, чиято вътрешна рамка е изработена от фибростъкло, притежава стабилност и е изключително лека. Този тип куфар ни позволява да опаковаме нашите дрехи и други принадлежности, без никакви притеснения.

Материя

Другият определящ фактор при закупуването на багажната чанта, е плата от който е направена. Кожата е голям тандем и доста ефектно стои, но поради факта,че тежи и изисква поддръжка, не е удобно в днешни дни за пътуване. Найлонът е най-популярният плат и се предлага в различни качества.

Колела

С въвеждането на тенденцията „ багаж на колела”, преместването му от едно място на друго се превърна като разходка в парка. Колелата трябва да са направени от много издръжлив материал, за да могат те да поемат цялото натоварване. Сачмените лагери в колелата помагат за намаляването на триенето и по този начин увеличават трайността.  Въртящите се колела до 360 градуса помагат в маневрите с багажа, което прави куфара лесен и удобен за пренасяне.

luggage

Циповете трябва да са от висококачествен материал. Когато плъзгате ципа по продължението му, трябва да няма никакви запъвания и да минава гладко от единия край до другия. Отварянето и затварянето на куфара става неудобен момент ако държачите на циповете са малки. Двойният шев на циповете е задължителен. Другото което трябва да огледате в един куфар са дръжките. Трябва да са комфортни за хващане и достатъчно здрави, за да издържат теглото на багажа, който доста често се налага да бъде вдиган.

zipper-luggage

Гаранция

В днешно време много от производителите осигуряват доживотни гаранции. Винаги трябва да се запознавате с подробностите в гаранцията предоставена Ви от производителя и да сте абсолютно наясно със сроковете и условията на дадената гаранция. Не забравяйте да подпечатате гаранционната карта от съответните търговци, в противен случай това може да я анулира. И последният , но най-важен факт, е да не се разсейвате, когато сте в магазина и да не се поддавате на атрактивни оферти и накрая да не стане така ,че сте закупили куфар, който не отговаря на стандартните размери. Придържайте се към Вашия избор и проверявайте всеки детайл относно багажа.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.