Как да разсеем децата по време на полет?

Всеки, който някога е летял с деца знае какво предизвикателство може да бъде. За съжаление, в самолетите не се предлагат грижи за децата – тази работа е изцяло ваша! Така че, какво ще правите с тези малки малчугани докато сте във въздуха в продължение на часове?

Как да разсеем децата по време на полет - АСТРАЛ Холидейз

Вземете любимите им книги –  независимо дали става дума за четене, оцветяване на книжки, списания или други, това няма значение. Това е нещо, което ще ги занимава дълго време и ще стоят мирно на седалката. Не казвайте на децата Ви, че ще ги вземете с вас, скрийте ги, така че да ги изненадате!

kids-reading-on-a-plane

Електронни игри –  отминаха дните, когато всички електронни игри, като например Нинтендо, бяха известни с игрите на Супер Марио, който тичаше из екрана. Има много образователни игри, удобни за пренасяне, различни приложения за ученици, така че можете да извлечете максимума от тази технология и да забавлява децата Ви по време на полет.

ipad

Пригответе някои от любимите им снаксове – Знаете,че те обичат постоянно да дъвчат нещо, така че се подсигурете с повече снаксове за из път. Препоръчително е да избягвате сладките храни, защото от тях децата стават хиперактивни и няма да можете да ги спрете като започнат да тичат нагоре- надолу по пътеките в самолета.

kids-food

Носете лаптоп – При условие, че авиокомпанията Ви позволява да имате достъп до интернет, донесете лаптопа си на борда, така че да можете да посетите интернет сайтовете за различни детски занимания, където можете да откриете множество онлайн образователни игри и занимания. Поразровете се в сайтовете и добавете в „любими” тези, които Ви харесат, преди да излетите.

kids_on_plane

CD, DVD или MP3 Players – Един чудесен начин за занимание на детето, докато е на самолета. Заредете се със CD, DVD дискове или MP3 плейъри с любимите детски песни и филми, разбира се! Имате гарантирани няколко часа спокойствие, без да се притеснявате, че на детето ще му доскучае.

little kid drawing
Каквото и възнамерявате да правите, планувайте го преди да се качите на самолета, за да имате спокоен полет!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.