Как да планирате уикенд екскурзия за 10 минути?

Искате ли един уикенд далеч от цялата тази суматоха около Вас?

Така дългоочакваният уикенд позволява на много хора да си починат и възстановят след така дългата и тежка работна седмица. За да извлечете максимума от почивката си. тя не трябва да бъде трудна за планиране. Ето няколко стъпки които могат да Ви помогнат да планирате пътуването си само за 10 минути.

travel

Мястото и разстоянието

Изберете желаната от Вас дестинация да бъде в непосредствена близост и лесно достъпна. Избягвайте да прекарвате целия уикенд в пътуване и обикаляне в търсене на „перфектното” място.

choose destination

Избор на транспорт

Дали да пътувате с влак или с кола? Помислете първо за дестинацията, която сте избрали и по това се ориентирайте кой транспорт ще е най-удобен. Ако ще пътувате с компания, предвидете дали мястото където ще отседнете има паркинг.

transportation

Определете бюджета си

Помислете над бюджета, с който разполагате. Той трябва да Ви стигне за транспорта, нощувката и останалата част от пребиваването Ви. Бъдете реалисти при определянето на бюджета – както за портфейла, така и за ваканцията Ви. Това ще определи най-подходящият хотел за Вас.

Budget

Определете почивката си

Желаете уикенд през който да починете или търсите динамичност? Това ще Ви помогне в избирането на желаната от Вас почивка и къде да я прекарате.Ако искате да се отпуснете, помислете за уикенд в някой спа център. За тези който искат приключения, посетете хотели с аниматорски програми или с атракции, в близост до хотела в който сте отседнали.

beach-fun-relax

Не планирайте прекалено дълго

Планувайте в рамките на нормалното. Мислете върху това какво ще правите, когато пристигнете там. Може да погледнете предварително онлайн за нещата, който е възможно да посетите, но не решавайте, докато не стигнете до Вашата дестинация. Това прави целия Ви уикенд спонтанен – нещо което е в основата на Вашата почивка.

spiral clock

Планирането на желаната от Вас ваканция не трябва да трае прекалено дълго. Можете точно за 10 минути да я планувате. Всичко, от което имате нужда да си подсигурите, е дестинацията, транспорта и нощувката. За всичко друго, което искате да правите, можете да решите на място!

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.