Как да изберем подходящ хотел за Нова година 2013

Ако планирате  да посрещнете Нова година 2013 далеч от дома, то първото нещо след като изберете перфектната туристическа дестинация е да харесате подходящия за Вас и вашите нужди хотел. Не забравяйте, че по време на новогодишната Ви почивка, хотелът, в който отседнете ще Ви служи и като дом, далеч от вкъщи. Независимо дали пътувате за Нова година по работа или на почивка, вашият избор на хотел до голяма част ще определи и какво ще бъде настроението Ви по време на пътуването. Тук ще ви дадем кратки съвети, за това как да изберете подходящ хотел за едно незабравимо посрещане на Нова година 2013.

Като за начало, тъй като всеки турист има различни нужди при избора на хотел, запитайте се кои удобства са най-важни за вас. Помислете какъв тип настаняване искате, колко от бюджета си за Нова година сте отделили за хотел, има ли значение разположението на хотела, имате ли нужда от басейн и държите ли да е голям комплекс или по-спокоен хотел.

Цена

Всеки би искал да отседне в 5-звезден хотел за Нова година, но ако това означава да се приберете с дълг след празника, то определено няма да прекарате една спокойна и весела Нова година. Бъдете реалисти, сложете таван на бюджета си за хотел и вижте какви оферти има в интернет за изгодни хотели за Нова година. По този начин ще се насладите на една заслужена почивка или екскурзия без излишни главоболия.

Местоположение

Местоположението е едно от най-важните неща при избора на хотел. Ако пътувате за лятна почивка, то вашият хотел задължително трябва да е на брега на морето. Ако пък пътувате за разглеждане на туристически забележителности, то хотелът Ви трябва да е разположен в близост до паметници, музеи и други атракции. За нашия случай – посрещане на Нова година 2013, хотелът задължително трябва да е в или около централната част на града. По този начин в навечерието на новогодишната нощ лесно и бързо ще стигнете до централния площад на града, където са най-големите забави.

План

Напоследък най-нашумелият и изгоден план е all inclusive, в който са включени всички храни и напитки по време на вашия престой, така няма да се притеснявате за нищо друго и остава само да се забавлявате. Единственият недостатък на този план е, че той важи само в рамките на хотела.

Обслужване

Едно от най-важните неща при избора за новогодишен хотел е обслужването. Това е от огромно значение при избора на хотел, защото от това до голяма част ще зависи и настроението Ви в хотела. Ако се чудите от къде да се информирате за обслужването в хотела, не гледайте сайтовете им и сладкодумните описания там, а потърсете мнения и коментари на потребители, които вече са били там. По този начин ще получите достоверна информация за гостоприемството на хотела и ще отпътувате много по-уверени към него.

Резервация

Ако вече сте избрали хотел следва да направите своята резервация. Най-добрият начин да направите това е чрез туристически агент или чрез онлайн резервационна система за хотели. Консултирайки се с няколко агента и разглеждайки офертите в резервационните системи, изберете най-добрата оферта за вас. Ако в някоя оферта цената за същия хотел е много по-ниска, разгледайте какво включва тя, защото тя може да е без включен all inclusiv и други удобства, които ако закупите на място ще Ви струват много по-скъпо.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.