Защо да изберете Тунис за Нова Година 2017?

48f154d3-bfad-48fc-b29e-1f1b2dbb3267

Въпреки малките си размери и площ, Тунис притежава богата история и множество природни красоти, с които може да конкурира страни с тройно по-големи размери. Със своите меки пясъчни плажове с аромат на Жасмин и морски бриз, северноафриканското бижу е идеалната дестинация за почивка, отдадена на пълен релакс и наслада за всички сетива. Но Тунис притежава нещо много повече.

Отвъд плажовете, страната има ясно изразена култура и невероятни пейзажи, които могат да бъдат опознати само за няколко дни. Започнете новата година с арабско приключение в страната, в която езерата са дом на розови фламинго, горите са от цитруси и маслинови дръвчета, а на юг се издигат величествените златни пясъци на пустинята Сахара.

Със специалната програма на АСТРАЛ Холидейз ще се насладите на 5 вълшебни дни, в които освен новогодишни изненади, ще можете да опознаете страната, нейната история и модерната й страна.

Ще имате възможността да посетите Зоопарк Friguia – най-новият зоопарк в Тунис, в който можете да се разхождате цял ден като пояздите камила или се „запознаете” с приветливите обитатели: лъвове, тигри, маймуни и др. Полудневнатa екскурзия включва и вечеря в типичен ресторант с национални танци и програма.

Ще можете да се запонзаете отблизо с миналото на Тунис, посещавайки Картаген – едно от най-красивите пристанища на Средиземно море. Ще посетите Сиди Бу Саид и ще се насладите на типична тунизийска атмосфера с малки улички и китни къщи в бяло и синьо. Ще посетите и музея Бардо, с богата колекция от уникални римски мозайки.

Ако сте настроени приключенски, ще имате възможността да задоволите глада си за новото и непознатото като се възползвате от двудневната екскурзия, чиято цел е да ви запознае с бита, природата и атмосферата на южен Тунис. Ще посетите типични жилища на местните, намиращи се в подземни пещери в Матмата, ще имате възможността да яздите камили, да видите легендарното пресъхнало солено езеро Шот Ел Джерид и да участвате в Сафари, в което ще видите декора на първия филм на Междузвездни войни.

Ще се потопите в история, посещавайки Свещения ислямски град – четвъртият по важност град за поклонения на мюсюлманите, където се намира една от най-красивите джамии (Okba) и медина в Тунис.

Ако искате да започнете новата година с приключение, направете го в Тунис с новогодишната програма на АСТРАЛ Холидейз.

Вижте офертите ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.