Годишна среща на АСТРАЛ Холидейз и AH Holding Int. /12-13.01.2013/

Емоционална и зареждаща, мотивираща и динамична бе дълго чаканата Годишна Среща на Астрал Холидейз АД. Като гостоприемен домакин в периода от 12.01 – 13.01.2013 г., Гранд Хотел Велинград, бе отворил широко вратите си.

Годишна среща на АСТРАЛ Холидейз

За първи път в Годишната среща се представиха интерактивни работни панели и присъстваха чуждестранни партньори. След приключване на първия работен лекционен ден, вечерта бе увенчана с нечувана парти феерия, под мотото на „Астрален Карнавал“. Участниците представиха изключително креативни и забавни костюми. Демонстрираха завидни танцови и певчески умения. Колегите бяха представени пред предизвикателството „озвучаване на анимационен или игрален филм“. Резултатите бяха зашеметяващи. С насълзени от щастие очи, под звуците на песента „Клетва“ за пореден път Астралците, се заклеха да са си верни и лоялни в личните и професионалните си отношения. Глъчта в балната зала се чуваше до малките часове на предстоящото утро на 13.01.2013 година.

Сутринта на 13.01.2013 г. бе обявен новия Управителен Съвет на Холдинга. Той увери всички присъстващи, че Астрал Холидейз е стъпил здраво на земята и сега всички погледи за Новото начало са вперени в най-ценния ресурс – колегите работещи в холдинга.

Раздадени бяха отличия в две категории: „За най-добър служител на 2012 г.“ и „Най-дългогодишен и лоялен служител“. Срещата завърши с поименна благодарност на всеки един служител и вяра в предстоящото добро.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.