Блиц интервю с Лора Попова

Лора Попова

Туристически консултант
корпоративни и BCD клиенти

1. Как те наричат всички? – Доста интерпретации има на името, но пък все готини – Лорче, Лорейн, Лорета, Лорелайн. И всичките си ги обичам.

2. Имаш ли „ник нейм”? – Lorein in the rain 🙂lora July-rain

3. На колко години би се определил, ако не знаеше на колко си в момента? – На моменти съм си такова дете, че направо не знам на колко години да се определя, но принципно и не изглеждам на колкото съм …… /малко време за реклама 🙂 /

4. Ако човек те види за първи път, никога не би предположил, че…  голямата ми дъщеря е на 20 или че съм се „бракувала” преди 21 години примерно…

5. Без какво не можеш на работното си място? – Без добри отношения и минутки за шеги и усмивки.

6. Ако ASTRAL Holidays беше човек как би изглеждал? – О доста сериозен, подреден човек господин/госпожа / и двата образа трябва задължително да присъстват/, с идеи в главата и ведрина в сърцето всеки ден, защото всичко трябва да върви заедно!

7. Най-голямото постижение на ASTRAL Holidays през годините, според теб е… мястото, което заема на българския пазар, екипа, туристопотока, звездоброя от дестинации 🙂

8. Ако можеше да планираш неограничена ваканция, къде би отишъл? – Навсякъде по света, това ми е мечтата, ако имам големи възможности да се докосна до всяка култура и да погостувам на всяка нация, светът е прекрасен, а ние така или иначе сме само гости на тази земя.

9. А за колко време? – Не мога да определя времето, нека да бъде както се почувствам на съответното  място, ех, добре е човек да си помечтае….

10. Какво не би взел със себе си, когато ти предстои пътуване? – Мислите от  ежедневието.

11. Гърция или Турция като дестинация за почивка? – О и двете си ги обичам, и на двете съм се насладила многократно, не мога така да ги противопоставя и да предпочета една от двете, просто и двете ! Който не може да съчетава и разнообразява, губи определено от цвета на живота!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.