Блиц интервю с Йорданка Дончева

Йорданка Дончева

Туристически консултант

1. Твоето име е? – Йорданка Иванова Дончева /някои ме познават като Даца :)/photo

2. Чувстваш ли се пораснал? – О, да! Отскоро започнах да си играя на федербал и дама с приятелите от махалата :).

3. Обичаш ли да пътуваш? – И да, и не! Не, защото понякога трябва да се откъсна от любимите си град и родина! Но и Да, защото възможността и привилегията да опознаваш света, да се срещаш с различни  хора и култури, са огромно богатство.

4. Ако трябваше да заминеш още сега, къдe би отишъл? – Португалия – това е моето място! Уникалните Лисабон, Синтра, Кашкайш, Ещорил, Фатима, Евора, Порто, Брага, Гимарайш, Обидош, Назаре, Баталха и куп други автентични кътчета от тази неповторима страна създават у мен такъв уют и очарование и ме карат да се чувствам по един особено вдъхновен и безгрижен начин!

5. Ако Astral Holidays беше цвят, какъв цвят би бил? – небесно синьо, защото олицетворява хоризонта към нова АСТРАЛНА дестинация, каквато смятам, че създаваме и творим всеки ден за някого.

6. Кое е любимото ти нещо в колегите? – Че са ХОРА, големи хора с големи сърца!

7. Почивка през зимата или през лятото? – хммм, айде лятото :)!

8. Остров, Полуостров или Централната част на част на страната като ваканционна дестинация? – Цялата палитра от кътчетата на една държава са добре дошли за едно незабравимо и многообразно пътуване и изживяване! Но според мен най-важното е, да е споделено с правилния човек, с който да изпиташ емоцията от това да преживееш това място.

9. А като място за живеене? – Пловдив :), разбира се!

10. Най-оригиналната дестинация според теб, предложена от ASTRAL Holidays е? – Отново  спомените ме отвеждат към една частица от Португалия 🙂 и по-точно, както гласи една от легендите, към „целувката на Господ” заради уникалната си природа – остров Мадейра.

11. Най-странното нещо, което си чул днес? –Някога пиратството е процъфтявало в град Ксиамен, при положение, че преди няколко години той бе обявен за един от най-романтичните туристически центрове на Китай :)!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.