Блиц интервю с Владислав Карапанов

Владислав Карапанов

Туристически консултант

1. Как се казваш? – Владислав – за полските колеги ударението е по средата, харесва ми как звучи :). Някои ми казват Влади, руските колеги Славик, изобщо на много места мога да минавам за местен. Като добавим слънчевия тен, то по Средиземноморските страни също съм като местен.Egipet-vladi1

2. Аз съм …турист, пътешественик по душа…аз съм позитивно настроен.

3. И аз не съм…ловец и рибар :)..за разлика от онази песен

4. Как би довършил изречението „Осмелявам се да…”? – Осмелявам се да мечтая :).  Както казват руснаците – Мечтать не вредно /има и такъв филм/.

5. Получавал ли си някога някаква награда? – първата, която си спомням, беше на едно състезание с велосипеди за 1 юни, бях на 6 г. Иначе получавам морална награда всеки път, когато видя усмивката на доволни туристи – усещането е страхотно.

6. Какво е ASTRAL Holidays за теб? –  Мечта в действие.

7. Твоята мечтана дестинация е…. Труден въпрос.  Искам да посетя о-в Мадейра, Монако, фиордите на Норвегия.  Реализирана мечта е Барселона, Валенсия, да не забравя Дубай /може да обявите първото блиц-интервю от Дубай :)/.

8. Ако ASTRAL Holidays беше филм, какъв жанр би бил? – За да направя сравнение с филми, трябва да познавам добре всички жанрове, а не мога да твърдя, че е така. Да кажем – като филм, носител на Оскар 🙂 Или като заглавие – На всеки километър – само като заглавие. В последно време наистина АСТРАЛ Холидейз е на всеки километър – успешно заемаме нови ниши в туризма – и подписването на договор с Томас Кук, и с Корал Травъл, издаването на кубински визи!

Може ли да допълня с едно футболно сравнение – бих сравнил АСТРАЛ Холидейз с играта на Барселона при Пеп Гуардиола преди няколко години – успешна и привличаща все повече привърженици с красивия си стил.

9. Почивка на море или планина? – Обичам морето, харесва ми да съм близо до вода, придава спокойствие.  Обичам и планината – там се отделям от забързаното ежедневие, наслаждавам се на чист въздух и красиви гледки, правя много снимки.

10. Първото нещо за което се сещаш, когато чуеш Тунис, е?  – Картаген…Средиземно море, слънчев плаж…

11. А визията продава ли? –  Определено. Важно е продуктът да е добър, защото визията може да продаде, но ако клиентът не остане доволен после няма да се върне отново при теб, а това е много важно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.