АСТРАЛ Холидейз сред най-добрите туристически агенции в България, според International Service Check

13.08.10-АСТРАЛ Холидейз сред най-добрите туристически агенции в България, според проучване на международната компания Интернешънъл Сървис Чек (International Service Check), проведено по метода „Таен Клиент“
В България са проведени 26 проверки в 7 агенции: АСТРАЛ Холидейс, Бохемия, Компас, Олимтур, Он Травел, Посока.ком и Юзит Калърс.
В категория изглед на обекта най-висока оценка е получила АСТРАЛ Холидейс – 85.3% от коментарите са били положителни. Второ място заема Бохемия (84.5%), на трето място е Компас (76.7%).
Българските тайни клиенти са изразили похвали към АСТРАЛ относно тяхното клиентско обслужване – тази туристическа агенция получава 92% положителни гласа. На второ място в тази категория се нарежда Олимптур с резултат 89.8%, а на трето е Компас – 86.4%.
В категорията изграждане на лоялни взаимоотношения с клиентите, най-добри резултати в България имат Компас – положителни оценки са дали 93% от проверяващите. АСТРАЛ Холидейс заема второто място (92%), а на трето място е Он Травел (66%).
И така, от къде си струва да закупим туристически продукт? Най-много позитивни коментари са дадени относно три туристически агенции с равни резултати: АСТРАЛ Холидейс в Бургас (ул. Цар Симеон 63), АСТРАЛ Холидейс в Пловдив (ул. Капитан Райчо 56) и Компас Пловдив (ул. Опълченска 19) – 97.5% удовлетворение при всеки един от случаите. 92.4% получават АСТРАЛ Холидейс в София (бул. Александър Стамболийски 35) третото място се заема от Бохемия в София (бул. Княз Дондуков 24А) с резултат от 91.5%.
Чистото, светло и просторно помещение прави най-приятно впечатление на клиентите, посетили българските туристически агенции.
Компетентността и учтивостта на служителя, който въвлича в приятна комуникация и осведомява подробно съобразно интересите на клиента, също е предимство на агенциите.
Добро и надеждно обслужване, изразяващо се в предлагането на активна помощ в избирането на най-добрата оферта, както и широко познание за всяка оферта и възможност да се видят снимки на хотелите, също се харесват най-много от клиентите.

Източник: news.expert.bg
Цялата статия може да прочетете тук.

Едно мнение по „АСТРАЛ Холидейз сред най-добрите туристически агенции в България, според International Service Check“

  1. Здравейте!
    Бихте ли ни изпратили оферти за почивка за 7 дни в Турция, или Гърция, със самолет от Варна, след 7юни.
    2 възрастни, 2 деца – на 1 год. и на 8 год.

    Благодаря Ви!
    Приятен и успешен ден!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.