АСТРАЛ Холидейз отново под прожекторите на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2016

IMG_9952

Както традицията повелява, АСТРАЛ Холидейз отново се изяви на сцената на Международното туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2016, което се проведе от 11 до 13 февруари в София.

За да сме актуални и атрактивни, тази година заложихме на визия в италиански стил в съчетание с новите ни дестинации Сардиния, Пулия, Неапол и Сицилия, които се налагат като хит за Лято 2016. Посетителите на щанда ни имаха удоволствието да се запознаят и със специалния ни гост – „разказвачът на вкусове“ Маурицио Ферери. Сеньор Ферери бързо грабна вниманието на публиката и спечели сърцата им с неподправения си чар си и сладки изкушения и кафе от Сицилия. Не забравихме и любимата ни Анталия, която също намери специално място в интериора на щанда и отново се радваше на широк интерес с офертите за лятна почивка, които са по-горещи от всякога. Щандът ни беше почетен и от министъра на туризма Николина Ангелкова, която направи кратка визита.

Приятните изненади не спряха до тук – всички наши гости се сдобиха с новия каталог на АСТРАЛ Холидейз, който беше ексклузивно представен на изложението. Модерен дизайн и функционалност, богат избор от дестинации и подробна информация за предлаганите хотели – всичко това събрахме в 200 страници специално за вас!

През втория ден от туристическата борса се проведе презентацията ни с италиански привкус, на която присъстваха над 200 човека. Тя беше открита със слово на изпълнителния директор на АСТРАЛ Холидейз – Жени Стефанова, която изрази радостта си от многобройното присъствие в залата и благодари на всички за успешното партньорство. Гостите се запознаха с новите предложения в България и чужбина за Лято и Есен 2016 и научиха интересни факти за традициите и обичаите на остров Сардиния от нашия специален гост Теодора Иванова от Италианска Търговска Камара в България. Партньорите ни от EasyAds – Иван Иванчев и Дечко Стефанов също се включиха с интересна презентация на тема „Как да направим вечния банер“. За доброто настроение на посетителите ни допринесоха и атрактивните награди, които бяха раздадени в края на презентацията.

Благодарим на всички, които ни уважиха и допринесоха за страхотното представяне на фирмата!

Повече снимки можете да видите ТУК

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.