АСТРАЛ Холидейз на 70 място сред най-динамичните компании в България според класация „Гепард“ подготвена от в-к „Пари“

Най-динамичните компании в България
„Основният критерий по който са подредени компаниите, е ръстът на приходите от продажби през 2008 спрямо 2007 г.
Докато по света икономическата криза отминава, в България нейната кулминация предстои догодина. Бизнесът продължава да се свива. В строителството цените се сриват отново. Кредитирането е малко над мъртвата точка. Чуждестранните инвестиции намаляват. И на този фон е, не в луксозно списание, се появява за четвърта поредна година уникалната за България класация Гепард, подготвяна от в. Пари.
КРИТЕРИЙ
В нея намират място най-динамично развиващите се компании в страната. И този път класацията е подготвена от СФБ Капиталов пазар АД. Основният критерий, по който са подредени компаниите, е ръстът на приходите от продажби през 2008 спрямо 2007 г. Този път в рейтинга попадат 300 големи фирми. Практиката показа, че класациите за най-динамично развиващите се дружества в страната успяха да натрупат солиден авторитет. По силата на традицията те се посрещат с респект и нескриван интерес от представителите на бизнеса.
БЪДЕЩЕ
Гепард е уникална класация. Името е избрано не случайно. Гепардът е най-бързото четириного животно в света. Без съмнение бизнес условията в страната след отшумяването на кризата ще се подобряват. Точно затова основната цел на класацията е да покаже, че икономиката у нас все още има жизнени сили и бързо може да набере скорост след икономическата рецесия.“
/текстът е цитиран от в-к Пари бр.240, 17 декември 2009/
С неоценимата подкрепа на всички наши партньори, клиенти и колеги АСТРАЛ Холидейз е единствената туристическа фирма в стоте топ, водещи фирми в България. Благодарим за съпричастността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.