АСТРАЛ ХОЛИДЕЙЗ НА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2015

small

АСТРАЛ Холидейз взе участие в 32-то издание на Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2015, която се проведе от 12 до 14 февруари в София.

Тази година участието ни беше под надслов „20 години АСТРАЛ Холидейз“, с което поставихме началото на отбелязването на юбилейната година на АСТРАЛ Холидейз. Специално за посетителите на щанда ни бяхме подготвили юбилейни каталози с вълнуващи моменти от историята на фирмата, цветни значки и много сладки изкушения като си пожелахме бъдещето да е още по-сладко от изминалите 20 години. Изключително много ни зарадва посещението на нашия ексклузивен гост – министъра на туризма Николина Ангелкова, която ни отправи специални пожелания по случай юбилея ни.

Презентацията на АСТРАЛ Холидейз отново се радваше на голям интерес от страна на партньорите ни, а за доброто настроение на гостите допринесоха и атрактивните награди, които бяхме подготвили за тях. Освен с лъчезарните усмивки на посетителите на щанда ни, АСТРАЛ Холидейз беше наградена и с грамота за атрактивно и ефективно представяне на туристическото изложение.

Благодарим на всички, които ни посетиха и допринесоха за страхотното представяне на фирмата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.