АСТРАЛ Холидейз на борса Ваканция&СПА Експо 2012

16-18.02.2012  Като по традиция и за поредна година, АСТРАЛ Холидейз взе участие в изложението „Ваканция и СПА Експо 2012” в Интер Експо Център, София, като и тази година не изневери на принципа си да предложи на своите посетители атрактивен и уникален изложбен щанд с височина над 5м. Всички посетители и колеги имаха възможност да получат информация от първа ръка за новите системи и атрактивни туристически програми на АСТРАЛ Холидейз. Беше презентиран каталог 2012, както и изцяло променения облик и функционалност на системата за хотелски резервации www.hotelsb2b.com.

408809_10150638267245747_1676989279_n

На щанда също взе участие за поредна година и онлайн системата резервации на хотели в България – ТИРС, която също представи своите новости.

Всички посетители имаха възможност да получат лично новото издание на новия каталог на АСТРАЛ Холидейз, който и тази година е препълнен с топ предложения – Турция, Тунис, Хърватия, Испания, Италия, Малта и още много…

Всички, които не успяха да присъстват на презентацията на АСТРАЛ Холидейз, ТИРС или Hotels b2b могат да я свалят от нашия сайт от този линк, а за по-любопитните ще качим скоро и видео от презентацията на АСТРАЛ Холидейз, за да не пропуснат нищо!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.