АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР

abc28Официално откриване на АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР и 16-ти рожден ден на АСТРАЛ ХолдиейзУлтрамодерната офис сграда АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР беше открита на 13.09.2011г. с изискано парти. Събитието беше съчетано с 16-ия рожденния ден на „АСТРАЛ Холидейз” и беше посетено от над 400 гости – архитекти, държавни и бизнес представители, дипломати, както и обичаният български актьор Георги Мамалев. За доброто настроението на гостите допринесоха класните изпълнения на музикалната поп дива – Мария Илиева. По време на коктейла томбола определи кои от гостите да получат безплатни самолетни билети до Виена, почивка в Халкидики за 8 дни и уикенд-почивка в хотел Sol Luna Bay 4* в Обзор. Вечерта беше изключително стилна – шампанско, изискана музика, елегантни гости и красива гледка към нощна София и летището.
Инвеститор е АСТРАЛ ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ ООД, дружество включено в състава на AH Holding, част от който е и АСТРАЛ Холидейз АД – водещ български туроператор. Проекта на сградата и вътрешния интериор са творение на екип с ръководител архитект Атанас Панов – „LP Consult“ /“Sector Arh“, носител на редица награди „Сграда на годината“.
Тази година 36-метровият шедьовър ще кандидатства за Сграда на годината на България в клас “Офис сгради”.Снимките в по-голям размер може да изтеглите от TYK.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.